Mette Vega Kropsterapi

Kropsterapi

Jeg er virkelig imponeret over Mettes evner - hun er dybt professionel og dygtig til sit arbejde og jeg følte mig helt tryg i hendes hænder og har virkelig fået løst op for nogle ret så fastlåste fysiske og psykiske knuder.
— Hanne
DSC04999_JPEG Quality 80.jpg

Behandlingsteknikker

Kropsterapi er en helhedsorienteret behandling, hvor jeg kombinerer massageteknikker, åndedrætsteknikker, bevægelse og frigørelse af leddene, pulserende bevægelser, aku- og zonetryk samt min indføling, min energi, samtaleterapi og min viden om, hvordan traumer, stress osv. sætter sig i kroppen. 

Den unikke kombination sætter først og fremmest gang i dit kredsløb og aktiverer en gennemstrømning i kroppen, som gør det lettere at løsne dine muskelspændinger, smerter og blokeringer. Ved løsning af spændinger og blokeringer, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, bedre kontakt til kroppen og en meget udrensende effekt både fysisk og psykisk. 

En kropsterapeutisk behandling  tager udgangspunkt i din aktuelle situation, dine behov og ønsker, samt hvad jeg kan mærke i din krop. 

Jeg vil arbejde på at skabe centrering, kontakt, bevægelse og perspektiv - og fungere som samarbejdspartner i kroppens udviklingsproces - i dit tempo.

Behandlingen hjælper dig med at skabe bevidsthed, liv og balance i kroppen. Den beroliger dit nervesystem og skaber kontakt til underspændt, overspændt og blokeret væv, muskler, led og organer. Via tryk, grundåndedræt og pulsering inviteres kroppen til dyb afspænding og til at give slip... og på den måde understøttes din proces og kroppens naturlige selvhelbredelse. 

I behandlingen vil jeg hjælpe dig med at forstå din krops signaler og med at være nysgerrig på årsager og sammenhænge, så du lærer dig selv bedre at kende. At formidle kontakt til og skabe større bevidsthed om dine følelser, dine grænser og dine behov. Et samarbejde, hvor du opnår forandringer, velvære og indsigt.

Behandlingen gør, at dit indre rum gøres større, så du får et større fysisk og psykisk overskud til at arbejde med dig selv.

Min første lektie var at takke min krop for at have passet på mig. Det føltes så rart at takke den, fremfor at bebrejde den for til tider at gøre ondt og føles fremmed. Den har jo bare passet på mig og værnet om mine følelser <3

Da jeg lå på briksen og du rystede mine arme fik jeg først en følelse af frygt – hvad nu hvis noget gik ud af led eller hvad nu hvis… hvad? Der besluttede jeg at give slip og stole på, at du vidste hvad du gjorde og holdt og støttede mig, der hvor jeg havde brug for det. Jeg kan ikke huske præcis hvad du sagde, men du fik mig til at slappe fuldstændig af. Gennem hele behandlingen havde jeg en klar følelse af at du lyttede til min krop, mærkede efter og skubbede til den, der hvor du mærkede at jeg kunne klare det. 

Da du begyndte at massere mine ben vældede en masse gamle følelser op i mig. Følelsen af ikke at være god nok, at der ikke var plads til mig. Jeg fik et billede af mig selv under vand hvor alt trak sig sammen om mig, og gjorde det svært for mig at trække vejret. Du bad mig om at lukke alle følelser ud, og på et tidspunkt sagde du til mig, at det var okay at komme op til overfladen igen og mærke, at der var plads til mig. Det var så befriende og så skræmmende at du kunne mærke, hvor jeg var henne. TAK!
— Maja