Databeskyttelsespolitik for Mette Vega Kropsterapi   

Dataansvarlig: Mette Vega Schneider, CVR nr.: 35992642
Lille Bygade 4, 2635 Ishøj, mail@mettevega.dk, 27210164, www.mettevega.dk

Formålet med indsamling af data og journalskrivning er nødvendig for at give et effektivt og sammenhængende behandlingsforløb for mine klienter.
Kategorier af registrerede personer er udelukkende mine klienter.

Følgende almindelige oplysninger opbevares; Navn, adresse, e-mail, telefon, fødselsdato. 
Følgende følsomme oplysninger opbevares; Helbredsoplysninger og personlige/private forhold som klienten selv har oplyst. Jeg opbevarer ikke CPR-nummer.
 
Ved første behandling vil jeg bede klienten fortælle lidt om sig selv. Udfordringer fysisk og psykisk, historie, samt andre informationer, som han/hun mener kan være relevant for behandlingen/forløbet. Dette kan også inkludere motions- og kostvaner.
Jeg fører journal/noter før og efter hver behandling. Før beskriver jeg udviklingen i forløbet baseret på aktuel samtale og opsummering fra forrige behandling. Efter behandlingen noterer jeg, hvad jeg har mærket og observeret, samt forslag til det videre forløb. Alle informationer opbevares på computer/IPad under passwordbeskyttelse. 
 
Modtager af personoplysninger er booking systemetTerapeutbooking. Jeg har en databeskyttelsesaftale med dem.

Jeg opbevarer journaler i 5 år efter sidste behandling. Herefter slettes informationerne i Terapeutbooking og journal.
Jeg opbevarer alle informationer på computer og IPad med passwordbeskyttelse. Computer er beskyttet med antivirus og firewall.
 
Jeg har hjemmeside og webmail hos squarespace.com.
Der anvendes sikker og krypteret mail gennem krypteringsformen SSL. 
 
Risikovurdering er generelt lav. Jeg forsøger at begrænse mængden af data, slette mails og anvende beskyttet databehandling jf. ovenfor.