Mette Vega Kropsterapi

Teamwork

IMG_7388.JPG
 

Projekter og samarbejder

Verden er mangfoldig og fuld af muligheder for at netværke og udvikle sig. For at dele ud og modtage. For at berige og blive beriget.  Her er et udpluk af nogle af de skønne mennesker, jeg arbejder sammen med for tiden...

 
 
Ayurvedisk livsstils- og yoga retreat, Tenerife, marts 2018

Ayurvedisk livsstils- og yoga retreat, Tenerife, marts 2018

Maria Juhl. Forfatter, yogainstruktør, uddannet i ayurvedisk livsstil hos deepak chopra.

“Jeg havde inviteret Mette med som behandler på mit ayurvediske livsstils- og yoga retreat. Det var en STOR succes at have Mette med. At kursisterne fik supplerende behandlinger hos Mette, understøttede retreatets indhold og kursisternes personlige oplevelse i en så høj grad, at jeg ikke har lyst til at undvære hende igen på fremtidige retreats :) Mette er super professionel, og når hun tager fat i en, er det tydeligt, at hun er kompetent og har en meget dyb forståelse for kroppen og sammenhængen mellem krop og psyke.” – Maria Juhl.

“Mettes behandlinger understøttede processen med at give slip fysisk og psykisk. Spændinger, som holdt fast i gamle følelser, blev forløst, og bagefter føltes både krop og sind lettere, gladere og mere smidig. Lysten til at skabe plads til noget nyt meldte sig, og det samme gjorde troen på, at det kunne lade sig gøre – alt dette på grund af Mettes fine indføling og blide ”trykken på de rigtige knapper”. Behandlingerne hos Mette gav helt klart retreatet en ekstra dimension – jeg var ikke kommet helt så langt uden hende♥” – Karen, deltager i retreatet, som fik to behandlinger hos mig.

 
Marie-Louise Bregendahl, coach, RecreateYou

Marie-Louise Bregendahl, coach, RecreateYou

MArie-louise Bregendahl - mindjuice mastercoach

Marie-Louise er ekspert i kærlighedsmønstre - især de som afholder dig fra at tiltrække den helt rigtige kæreste for dig. Indehaver af RecreateYou, hvor hun arbejder med især single kvinder, der ønsker at rydde op i deres kærlighedsbagage, inden de går ind i et nyt forhold. 

"Ryd op i din kærlighedsbagage" LIVE er et forløb over 6 mdr. Et dybdegående personligt udviklings forløb for single kvinder, hvor du som deltager har muligheden for at rydde fuldstændig op i alle dine gamle overbevisninger og uhensigtsmæssige handlemønstre, når det kommer til mænd og kærlighed.

På forløbet arbejder vi som et team med alle sider af dig - dine tanker, dine følelser, din sjæl og din krop. Dette er ekstremt vigtigt, når du ønsker at rykke dig selv længere end du nogensinde før har gjort. Det kræver at du arbejder på alle områder samtidigt - og det kræver at du har et kompetent team omkring dig til at løfte dig.

- For mig er det fuldstændig essentielt at have en dygtig kropsbehandler med under hele forløbet, så også de kropslige blokeringer kan bliver opløst. 

 
Signe Kolmos, Erhvervsmentor og coach

Signe Kolmos, Erhvervsmentor og coach

Signe Kolmos - erhvervsmentor og coach

- I et nytænkende forløb kombinerer vi mentoring og kropsterapi og skaber ro, overblik og velvære for vores klienter. Mange mennesker bliver i hverdagen ofte presset af blot at skulle være tilstede i tilværelsen. De kan efter længere tids ubalance opleve psykisk stress samt spændinger og smerter i kroppen. Vi bruger vores erfaring med effektfulde værktøjer indenfor kropslig og mental udvikling og danner grundlag for en accelereret proces imod optimal balance i livet. - Signe Kolmos.

 

Vil du være med?...

DSCF8261.JPG